Informatie voor bruidsfotografen

Na het fotograferen en bijwonen van bijna tweehonderd bruiloften en het opleiden van ruim honderd fotografen, weet ik inmiddels waar je als (startende) bruidsfotograaf allemaal tegenaan kunt lopen. Ik deel mijn kennis graag met je, daarom organiseer ik (weekend)workshops, seminars en geef ik individueel advies en training.

Je wil je verdiepen in de wereld van bruidsfotografie en alles wat daarbij komt kijken, of je bent gevraagd om er binnenkort één te fotograferen? Je wil gaan starten als bruidsfotograaf en bent op zoek naar tips en tricks voor een vliegende start? Nieuwe klanten werven maar je weet niet hoe? Je zoekt verdere verdieping in je werk? Je wil zekerder zijn van jezelf tijdens een bruidsreportage of in je werk als fotograaf?

Ontdek hoe beginnende (bruids)fotografen de fout in gaan en hoe jij dit kunt voorkomen!

Voorkom veelgemaakte fouten, ontvang 10 tips ter kennismaking

Bij al mijn workshops en semininars is inbegrepen:

 • Mijn ruim tien jaar ervaring als bruidsfotograaf;
 • Volledige openheid en transparantie;
 • Alle informatie op een heldere en duidelijke manier uitgelegd;
 • Handige documenten en lijstjes;
 • Vouchers van mijn partners;
 • Toegang tot een professioneel netwerk.

The essentials - intensieve weekendworkshop

Weekendworkshop bruidsfotografie door Peter Lammers

Voor een ‘jumpstart’ als bruidsfotograaf volg je de unieke en bomvolle tweedaagse weekendworkshop ‘the Essentials’. In een tweedaagse -zeer- intensieve weekendworkshop leer ik je alles wat ik ruim 10 jaar geleden bij mijn start als bruidsfotograaf zo graag had willen weten…. Bij mijn workshop brengen we de theorie meteen in de praktijk. Je hoeft dus niet te wachten tot je eerstvolgende opdracht.

 • Intensieve workshop;
 • Allesomvattend;
 • Theorie én praktijk;
 • Beperkte investering;
 • Niet tevreden, geld terug.

Seminar bruidsfotografie

Al je vragen in één middag beantwoord

In één middag neem ik je mee in de wereld van bruidsfotografie. Elke deelnemer mag vijf concrete vragen insturen. Ik cluster alle vragen, maak hiervan een top tien of vijftien en presenteer de antwoorden in één middag. Elke middag is dus een unieke ervaring, exact afgestemd op jouw behoefte.

 • Snel toegang tot specifieke kennis;
 • Volledige hand out;
 • Niet tevreden, geld terug.

“Echt een geweldige workshop. Naast de complete workflow leer je toffe creatieve technieken om je foto’s net wat specialer te maken. De nodige theorie maar ook heel veel oefenen met op de eerste dag een koppel voor een loveshoot en de tweede dag een bruidspaar. Daarbij komt nog dat Peter super kundig is en je op een fijne rustige manier alles wel wil leren. Een echte aanrader voor een ieder die met bruidsfotografie aan de slag wil gaan of al is!”

Josien Smit Dijkman – Apeldoorn


Gisteren en eergisteren heb ik de workshop bruidsfotografie bij Peter Lammers in Deventer gevolgd. We hebben heel veel informatie mogen ontvangen over het vak van een bruidsfotograaf. En toen het ging regenen werd er ook een hele mooie draai aan het programma gegeven en hebben we heel veel leuke andere dingen geleerd. Improviseren is immers als fotograaf ook belangrijk! De groep was ook erg leuk en onderling hebben we ook veel informatie uit kunnen wisselen tijdens de goed verzorgde lunches. De locaties waren ook super tof! Op beide dagen waren er koppels aanwezig. Peter liet zien hoe zijn werkwijze was en daarna mochten we ook zelf met de modellen aan de slag. Super leerzaam!! Blij dat ik hier aan deel heb genomen. Echt een aanrader!

Nicole Dees – Ede


“Wat een fijn en open persoon is Peter en wat een toffe workshop geeft hij! Je krijgt meer dan je verwacht en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik kan nu vol zelfvertrouwen het nieuwe trouwseizoen in. Bedankt Peter!”

Eva Schweizer – Oosterhout


“In mei heb ik de weekendworkshop bruidsfotografie gevolgd. Een erg leerzame cursus die tip top verzorgd is! Twee hele verschillende dagen, met veel theorie, praktijk en gezelligheid. Peter is een gepassioneerde betrokken bruidsfotograaf met veel ervaring en kan en wil je alles vertellen op het gebied van bruidsfotografie en marketing. Alles was dus erg goed verzorgd, de eerste dag bij de hippe FoodDock en de tweede dag bij het sfeervolle Huis Hotel Vermeer, waar ook prachtige modellen waren geregeld. Alles in een mooie (fotogenieke) omgeving met een heerlijke lunch! Ik kan iedereen de cursus van harte aanbevelen!”

Janette Hamminga – Zuidhorn


“Mocht je interesse hebben om bruiloften te gaan fotograferen dan is deze workshop absoluut een aanrader. Peter vertelt je in twee dagen heel veel over alles wat met bruiloften fotograferen te maken heeft. Zowel de technische aspecten, tips and trucs, alsmede een stuk prijs- en bedrijfsvoering. Workflow en editing komen ook aan bod. Naast alle theorie was er beide dagen ruimte voor praktijkopdrachten. Op zaterdag een aanstaand bruidspaar waar we mee konden oefenen en op zondag een “echt” bruidspaar. Alle vragen worden door Peter beantwoord, absoluut een workshop waar ik weer mee verder kan.”

Marjolijn Maljaars – Sommelsdijk


“Wil je verder komen in de fotografie? Wil je de kneepjes van het vak leren? Volg dan een weekendworkshop bij professioneel fotograaf Peter Lammers van YourWeddingPhotos. De workshop was tot in de puntjes goed voorbereid (van locatie, eten en drinken tot de modellen) en daardoor kon de groep zich helemaal focussen op fotografie. Ik heb geleerd om met andere ogen door mijn lens te kijken en veel nieuwe inspiratie opgedaan. Peter is zeer prettig in de omgang en krijgt van mij een 10 voor communicatie! Twijfel niet of je wel goed genoeg bent voor de cursus, het is een cursus voor beginners tot iemand die al een tijd bruiloften fotografeert!”

Annelies de Jong Mol – Enschede


“Geweldige workshop! Alles tot in de puntjes geregeld! Een goed afwisselend programma! Peter is echt een man die weet waar hij het over heeft, en met heel veel passie voor zijn vak! Echt top! Een aanrader!”

Sanne Hendriks – Wellerlooi


“Prima tot in de puntjes verzorgde workshop! Mijn complimenten. Veel geleerd, Peter is heel open in het overdragen van zijn kennis. Bedankt Peter!”

Natascha Baggen – Doetinchem


“Afgelopen 2 dagen de workshop van Peter gevolgd en wat was het gaaf!! Zoveel geleerd, zoveel gedaan. Thuis gekomen met zoveel inspiratie, ideeën, verbeterpunten en natuurlijk heel veel foto’s! Een absolute aanrader! Peter is een ontzettend leuke vent, hij geeft alles tijdens deze 2 dagen! Je mag hem echt alles vragen, hij is open en eerlijk! Heel erg bedankt Peter!”

Linda Raemakers – Wijchen


Mijn workshops en seminars worden mede mogelijk gemaakt door:

Profoto
Floricolor
SmartAlbums
SmartSlides