Workshops, trainingen en events voor fotografen

Fotografie is toegankelijker dan ooit en er zijn veel meer fotografen dan je denkt. Om zakelijk succesvol te zijn is er meer nodig dan het kunnen maken van mooie foto’s. Wil je een goedlopende business hebben dan moet je op zakelijk én persoonlijk vlak excelleren.

Ik ben Peter Lammers en ik ben fulltime bruidsfotograaf. Ik heb een aantal workshops en trainingen samengesteld om jou te helpen groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk. Een paar keer per jaar geef ik een weekendworkshop bruidsfotografie. In twee dagen neem ik je mee in alles wat ik bij mijn start als fotograaf zo graag had willen weten. Daarnaast geef ik regelmatig trainingen ‘how to keep it real’ en ‘flitsen zonder fratsen’. Op deze pagina vindt je mijn aanbod.

Heb je een vraag? Stuur een berichtje via Facebook of WhatsApp 06 553 68330.

 

Wat mag je verwachten?

 • Volledige openheid en transparantie (ik beloof geen gouden bergen en heb geen snelle babbel);
 • Ik geef overal een eerlijk antwoord op. Het is aan jou de taak om de juiste vragen te stellen;
 • Het is ‘echt’. Ik geef je niet mijn (camera)instellingen zodat je een plaatje na kunt maken;
 • In elke workshop en training zit een stuk ‘business’, omdat je van mooie foto’s alleen niet kunt eten.

Weekend workshop bruidsfotografie

Bruidsfotografie door Peter Lammers € 747,50

In een tweedaagse weekend workshop leer ik je alles wat ik ruim 10 jaar geleden bij mijn start als bruidsfotograaf zo graag had willen weten…. Bij mijn workshop brengen we de theorie meteen in de praktijk. Je hoeft dus niet te wachten tot je eerstvolgende opdracht.

 • Tweedaagse workshop;
 • Theorie én praktijk;
 • Voor elk niveau fotograaf;
 • Certificaat van deelname;
 • Drankjes en luxe lunches inbegrepen.

Online cursus bruidsfotografie

Bruidsfotografie door Peter Lammers € 397,-

Deze online cursus bruidsfotografie is interessant voor zowel startende als gevorderde fotografen. De lessen kun je in je eigen tempo volgen. Je hebt een half jaar lang toegang tot alle content.

 • Volg eerst een aantal gratis lessen;
 • Mijn 12 stappenplan;
 • Voor starter én gevorderde fotograaf;
 • Te volgen in je eigen tempo;
 • Met online ondersteuning van Peter.

How to keep it real

Spontane foto's zonder te poseren € 249,75

Ken je #keepingitreal op Instagram? Als je op deze hashtag zoekt krijg je duizenden foto’s en verhalen te zien van de dingen zoals ze echt zijn. Embarrassing? Soms. Eerlijk en oprecht? Altijd. En is dat niet wat we eigenlijk ook willen wanneer we fotoshoots doen? Echte emotie. Geen stijve poses, maar de mensen zoals ze echt zijn.

 • Een reportage zonder stijf ‘poseerwerk’;
 • Zekerder van jezelf als fotograaf;
 • Veel zakelijke én persoonlijke voordelen;
 • Gebaseerd op Moment Design.

Online workshop 'Fotografie voor Ouders'

Snel mooiere foto's met je smartphone of camera € 39,-

Heb je een (dure) camera liggen en gebruik je die alleen op de automatische stand? Valt het maken van mooie foto’s (van je kinderen) toch tegen? Heb jij je voorgenomen om je nu toch eens te verdiepen in fotografie?

 • Snel resultaat met simpele technieken;
 • Videolessen met rustige uitleg;
 • Van basiskennis tot het ‘aansturen’ van je kinderen.

Moment Design Opleiding

Aan de slag met je bedrijf én jezelf!

Jezelf verder ontwikkelen als persoon én werken aan de groei van je bedrijf. Breaking boundaries en uit je comfortzone wanneer jij dat wilt? Een logisch vervolg op de introductietraining Moment Design. Een unieke mogelijkheid om de hele opleiding in één weekeinde af te leggen. Na het weekeinde ga je zelf verder in de praktijk aan de slag en op het moment dat jij er klaar voor bent vraag je het examen aan. Een evaluatie na de workshop en voor het examen is inbegrepen.

 • ‘Find your why’ – over jouw motivatie en passie;
 • Veel stof om over na te denken.
 • Toffe praktijkopdrachten, gezamenlijk én individueel;
 • Officiele certificering als Moment Design fotograaf.

Overige trainingen

Gedurende het jaar bieden wij diverse ééndaagse trainingen aan. De investering voor één ééndaagse workshop is € 249,75 Je kunt ook een strippenkaart afnemen waarmee je de vierde workshop gratis krijgt. Wil je de investering spreiden? Sluit dan een twee jarig abonnement af. Je betaalt maandelijks € 37,50 en kunt dan deelnemen aan vier ééndaagse workshops. Alle tarieven zijn exclusief btw. Vraag naar de voorwaarden. De actuele agenda is te vinden op mijn Facebook pagina.

 • How to keep it real;
 • Flitsen zonder fratsen;
 • Van camera tot JPG voor de klant;
 • Grip op je geld (met Moneybird);
 • Onder de loupe;
 • Let’s talk business;
 • Tijd besparen doe je zo (met 17Hats);

“Echt een geweldige workshop. Naast de complete workflow leer je toffe creatieve technieken om je foto’s net wat specialer te maken. De nodige theorie maar ook heel veel oefenen met op de eerste dag een koppel voor een loveshoot en de tweede dag een bruidspaar. Daarbij komt nog dat Peter super kundig is en je op een fijne rustige manier alles wel wil leren. Een echte aanrader voor een ieder die met bruidsfotografie aan de slag wil gaan of al is!”

Josien Smit Dijkman – Apeldoorn


Gisteren en eergisteren heb ik de workshop bruidsfotografie bij Peter Lammers in Deventer gevolgd. We hebben heel veel informatie mogen ontvangen over het vak van een bruidsfotograaf. En toen het ging regenen werd er ook een hele mooie draai aan het programma gegeven en hebben we heel veel leuke andere dingen geleerd. Improviseren is immers als fotograaf ook belangrijk! De groep was ook erg leuk en onderling hebben we ook veel informatie uit kunnen wisselen tijdens de goed verzorgde lunches. De locaties waren ook super tof! Op beide dagen waren er koppels aanwezig. Peter liet zien hoe zijn werkwijze was en daarna mochten we ook zelf met de modellen aan de slag. Super leerzaam!! Blij dat ik hier aan deel heb genomen. Echt een aanrader!

Nicole Dees – Ede


“Wat een fijn en open persoon is Peter en wat een toffe workshop geeft hij! Je krijgt meer dan je verwacht en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik kan nu vol zelfvertrouwen het nieuwe trouwseizoen in. Bedankt Peter!”

Eva Schweizer – Oosterhout


“In mei heb ik de weekendworkshop bruidsfotografie gevolgd. Een erg leerzame cursus die tip top verzorgd is! Twee hele verschillende dagen, met veel theorie, praktijk en gezelligheid. Peter is een gepassioneerde betrokken bruidsfotograaf met veel ervaring en kan en wil je alles vertellen op het gebied van bruidsfotografie en marketing. Alles was dus erg goed verzorgd, de eerste dag bij de hippe FoodDock en de tweede dag bij het sfeervolle Huis Hotel Vermeer, waar ook prachtige modellen waren geregeld. Alles in een mooie (fotogenieke) omgeving met een heerlijke lunch! Ik kan iedereen de cursus van harte aanbevelen!”

Janette Hamminga – Zuidhorn


“Mocht je interesse hebben om bruiloften te gaan fotograferen dan is deze workshop absoluut een aanrader. Peter vertelt je in twee dagen heel veel over alles wat met bruiloften fotograferen te maken heeft. Zowel de technische aspecten, tips and trucs, alsmede een stuk prijs- en bedrijfsvoering. Workflow en editing komen ook aan bod. Naast alle theorie was er beide dagen ruimte voor praktijkopdrachten. Op zaterdag een aanstaand bruidspaar waar we mee konden oefenen en op zondag een “echt” bruidspaar. Alle vragen worden door Peter beantwoord, absoluut een workshop waar ik weer mee verder kan.”

Marjolijn Maljaars – Sommelsdijk


“Wil je verder komen in de fotografie? Wil je de kneepjes van het vak leren? Volg dan een weekendworkshop bij professioneel fotograaf Peter Lammers van YourWeddingPhotos. De workshop was tot in de puntjes goed voorbereid (van locatie, eten en drinken tot de modellen) en daardoor kon de groep zich helemaal focussen op fotografie. Ik heb geleerd om met andere ogen door mijn lens te kijken en veel nieuwe inspiratie opgedaan. Peter is zeer prettig in de omgang en krijgt van mij een 10 voor communicatie! Twijfel niet of je wel goed genoeg bent voor de cursus, het is een cursus voor beginners tot iemand die al een tijd bruiloften fotografeert!”

Annelies de Jong Mol – Enschede


“Geweldige workshop! Alles tot in de puntjes geregeld! Een goed afwisselend programma! Peter is echt een man die weet waar hij het over heeft, en met heel veel passie voor zijn vak! Echt top! Een aanrader!”

Sanne Hendriks – Wellerlooi


“Prima tot in de puntjes verzorgde workshop! Mijn complimenten. Veel geleerd, Peter is heel open in het overdragen van zijn kennis. Bedankt Peter!”

Natascha Baggen – Doetinchem


“Afgelopen 2 dagen de workshop van Peter gevolgd en wat was het gaaf!! Zoveel geleerd, zoveel gedaan. Thuis gekomen met zoveel inspiratie, ideeën, verbeterpunten en natuurlijk heel veel foto’s! Een absolute aanrader! Peter is een ontzettend leuke vent, hij geeft alles tijdens deze 2 dagen! Je mag hem echt alles vragen, hij is open en eerlijk! Heel erg bedankt Peter!”

Linda Raemakers – Wijchen