Wil je van fotografie een goedlopende business maken zodat je hier van rond kunt komen?

Herkenbaar?

 • Je vindt het moeilijk om nieuwe klanten te vinden?
 • Je weet niet zo goed welke tarieven je moet hanteren?
 • Je hebt bepaalde onzekerheden?
 • Je bent op zoek naar handvatten om je klanten aan te sturen?
 • Je bent fotograaf en wilt starten met bruidsfotografie?
 • Je bent ervaren bruidsfotograaf en zoekt bevestiging en nieuwe inzichten?
 • Je wil veel gemaakte fouten voorkomen?

Je wil je verdiepen in het fotograferen van mensen en alles wat daarbij komt kijken? Je wil gaan starten als (bruids)fotograaf en bent op zoek naar tips en tricks voor een vliegende start? Je zoekt verdere verdieping in je werk? Je wil zekerder zijn van jezelf in je werk als fotograaf? Ik help je graag op weg met één van mijn trainingen of workshops!

Wat levert mijn workshop of training je op?

 • Je kunt (meer) klanten vinden die echt bij jou passen;
 • Je krijgt een grote voorsprong op je collega fotografen;
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen;
 • Toegang tot een netwerk van gelijkgestemde collega’s;
 • Je krijgt zoveel informatie dat je er maanden mee vooruit kunt.

Weekendworkshop bruidsfotografie

Bruidsfotografie door Peter Lammers € 697,50

In een tweedaagse weekendworkshop leer ik je alles wat ik ruim 10 jaar geleden bij mijn start als bruidsfotograaf zo graag had willen weten…. Bij mijn workshop brengen we de theorie meteen in de praktijk. Je hoeft dus niet te wachten tot je eerstvolgende opdracht.

 • Intensieve workshop;
 • Mijn 12 stappenplan;
 • Voor starter én gevorderde fotograaf;
 • Theorie én praktijk.

In 12 stappen succesvol worden als bruidsfotograaf.

Online workshop bruidsfotografie € 297,-

Deze online workshop is interessant voor zowel startende als gevorderde fotografen. De lessen kun je in je eigen tempo volgen. Je hebt een half jaar lang toegang tot alle content. Tijdelijke actie: tot eind december 2019 krijg je met de code 50EURO een korting van vijftig euro.

 • Gratis één maand proef!
 • Mijn 12 stappenplan;
 • Voor starter én gevorderde fotograaf;
 • Te volgen in je eigen tempo;
 • Met online ondersteuning.

Moment Design introductietraining

Spontane foto's zonder te poseren

Heb jij ook wel eens moeite met het aansturen van je klant tijdens een fotoshoot? Weet je niet altijd hoe je een bruidspaar moet laten poseren? Hoe je een volledig gezin spontaan op de foto krijgt? Is de aandacht krijgen van iedereen bij een groepsfoto een drama? Gaat die manager meteen met de handen in de zak staan bij het maken van een profielfoto?

 • Pak de regie terug over je fotoshoots;
 • Heldere benefits voor jezelf en je bedrijf;
 • Praktische training Moment Design.

Moment Design Opleiding

Kom in actie - blijf niet Netflixen en bingewatchen

Jezelf verder ontwikkelen als persoon én werken aan de groei van je bedrijf. Breaking boundaries en uit je comfortzone wanneer jij dat wilt? Een logisch vervolg op de introductietraining Moment Design. Een unieke mogelijkheid om de hele opleiding in één weekeinde af te leggen. Na het weekeinde ga je zelf verder in de praktijk aan de slag en op het moment dat jij er klaar voor bent vraag je het examen aan. Een evaluatie na de workshop en voor het examen is inbegrepen.

 • ‘Find your why’ – over jouw motivatie en passie;
 • Veel stof om over na te denken.
 • Toffe praktijkopdrachten, gezamenlijk én individueel;
 • Officiele certificering als Moment Design fotograaf.

“Echt een geweldige workshop. Naast de complete workflow leer je toffe creatieve technieken om je foto’s net wat specialer te maken. De nodige theorie maar ook heel veel oefenen met op de eerste dag een koppel voor een loveshoot en de tweede dag een bruidspaar. Daarbij komt nog dat Peter super kundig is en je op een fijne rustige manier alles wel wil leren. Een echte aanrader voor een ieder die met bruidsfotografie aan de slag wil gaan of al is!”

Josien Smit Dijkman – Apeldoorn


Gisteren en eergisteren heb ik de workshop bruidsfotografie bij Peter Lammers in Deventer gevolgd. We hebben heel veel informatie mogen ontvangen over het vak van een bruidsfotograaf. En toen het ging regenen werd er ook een hele mooie draai aan het programma gegeven en hebben we heel veel leuke andere dingen geleerd. Improviseren is immers als fotograaf ook belangrijk! De groep was ook erg leuk en onderling hebben we ook veel informatie uit kunnen wisselen tijdens de goed verzorgde lunches. De locaties waren ook super tof! Op beide dagen waren er koppels aanwezig. Peter liet zien hoe zijn werkwijze was en daarna mochten we ook zelf met de modellen aan de slag. Super leerzaam!! Blij dat ik hier aan deel heb genomen. Echt een aanrader!

Nicole Dees – Ede


“Wat een fijn en open persoon is Peter en wat een toffe workshop geeft hij! Je krijgt meer dan je verwacht en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik kan nu vol zelfvertrouwen het nieuwe trouwseizoen in. Bedankt Peter!”

Eva Schweizer – Oosterhout


“In mei heb ik de weekendworkshop bruidsfotografie gevolgd. Een erg leerzame cursus die tip top verzorgd is! Twee hele verschillende dagen, met veel theorie, praktijk en gezelligheid. Peter is een gepassioneerde betrokken bruidsfotograaf met veel ervaring en kan en wil je alles vertellen op het gebied van bruidsfotografie en marketing. Alles was dus erg goed verzorgd, de eerste dag bij de hippe FoodDock en de tweede dag bij het sfeervolle Huis Hotel Vermeer, waar ook prachtige modellen waren geregeld. Alles in een mooie (fotogenieke) omgeving met een heerlijke lunch! Ik kan iedereen de cursus van harte aanbevelen!”

Janette Hamminga – Zuidhorn


“Mocht je interesse hebben om bruiloften te gaan fotograferen dan is deze workshop absoluut een aanrader. Peter vertelt je in twee dagen heel veel over alles wat met bruiloften fotograferen te maken heeft. Zowel de technische aspecten, tips and trucs, alsmede een stuk prijs- en bedrijfsvoering. Workflow en editing komen ook aan bod. Naast alle theorie was er beide dagen ruimte voor praktijkopdrachten. Op zaterdag een aanstaand bruidspaar waar we mee konden oefenen en op zondag een “echt” bruidspaar. Alle vragen worden door Peter beantwoord, absoluut een workshop waar ik weer mee verder kan.”

Marjolijn Maljaars – Sommelsdijk


“Wil je verder komen in de fotografie? Wil je de kneepjes van het vak leren? Volg dan een weekendworkshop bij professioneel fotograaf Peter Lammers van YourWeddingPhotos. De workshop was tot in de puntjes goed voorbereid (van locatie, eten en drinken tot de modellen) en daardoor kon de groep zich helemaal focussen op fotografie. Ik heb geleerd om met andere ogen door mijn lens te kijken en veel nieuwe inspiratie opgedaan. Peter is zeer prettig in de omgang en krijgt van mij een 10 voor communicatie! Twijfel niet of je wel goed genoeg bent voor de cursus, het is een cursus voor beginners tot iemand die al een tijd bruiloften fotografeert!”

Annelies de Jong Mol – Enschede


“Geweldige workshop! Alles tot in de puntjes geregeld! Een goed afwisselend programma! Peter is echt een man die weet waar hij het over heeft, en met heel veel passie voor zijn vak! Echt top! Een aanrader!”

Sanne Hendriks – Wellerlooi


“Prima tot in de puntjes verzorgde workshop! Mijn complimenten. Veel geleerd, Peter is heel open in het overdragen van zijn kennis. Bedankt Peter!”

Natascha Baggen – Doetinchem


“Afgelopen 2 dagen de workshop van Peter gevolgd en wat was het gaaf!! Zoveel geleerd, zoveel gedaan. Thuis gekomen met zoveel inspiratie, ideeën, verbeterpunten en natuurlijk heel veel foto’s! Een absolute aanrader! Peter is een ontzettend leuke vent, hij geeft alles tijdens deze 2 dagen! Je mag hem echt alles vragen, hij is open en eerlijk! Heel erg bedankt Peter!”

Linda Raemakers – Wijchen