Jezelf verder ontwikkelen als persoon én werken aan de groei van je bedrijf? Breaking boundaries en uit je comfortzone komen wanneer jij dat wilt?

Volg bij mij de opleiding tot Moment Design fotograaf!

Goede foto’s maken kunnen we allemaal toch?

Netjes belichtte en scherpe foto’s maken dat kunnen we met de techniek van tegenwoordig allemaal. Dat is een kwestie van wat geld investeren in een mooie camera en dito lenzen. Maar voor het creëren van bijzondere beelden voor je klanten is meer nodig dan een geavanceerde camera. Daarvoor is iets nodig dat techniek nooit over zal kunnen nemen namelijk mensenlijk contact. Moment Design draait om het contact tussen de mensen voor je lens maar ook het contact met jou als fotograaf.

Moment Design als spiegel

Ik heb ooit een spiegel cadeau gekregen als symbool voor Moment Design. Ik vond dat een hele mooie samenvatting. Alles wat jij doet, zegt, voelt of uitstraalt heeft invloed op de foto’s die je maakt.

Drie redenen waarom je niet verder komt

1) Je eigen omgeving is vertrouwd en veilig. Het is vaak lastig om buiten de gebaande paden te treden. Waarom zou je iets veranderen?

2) Je eigen doen & laten heeft invloed op alles wat er gebeurt. Heel simpel. Blijf je op de bank Netflixen en bingewatchen dan komt er niets op je af.

3) Elke verandering kost pijn en dat willen we zoveel als mogelijk vermijden. Veel fotografen zijn bang om te falen.

 

Wat kun je wel doen?

In de opleiding Moment Design gaan we in één (intensief) weekeinde dieper in op de bovenstaande belemmeringen. Pak de regie terug over je eigen bestaan! Volg je opleiding Moment Design dan verandert dat niet alleen je werkwijze maar waarschijnlijk ook je levenswijze. Na afronding van deze opleiding ga je zelf in de praktijk aan de slag. Zodra jij er klaar voor bent kun je het examen aanvragen. Je krijgt bij een voldoende beoordeling het officiele certificaat van ‘Moment Design fotograaf’.

Wat gaan we doen, in het kort:

 • ‘Find your why’ – over jouw motivatie en passie;
 • Breaking boundaries!
 • Ik laat je ervaren hoe jij invloed hebt op het gedrag van de mensen die bij jou op de foto gaan;
 • Ik geef je veel stof om over na te denken. Ook de achtergrond van Moment Design is erg nuttig voor zowel je persoonlijke- als zakelijke ontwikkeling;
 • Je gaat met diverse praktijkopdrachten aan de slag. Zowel in groepsverband als individueel;
 • Uiteraard gaan we fotograferen!
 • Invites, of gewoon ‘vragen’ zijn onderdeel van Moment Design. Je krijgt gratis de beschikking over tientallen voorbeelden en samples. Je hoeft dus geen boekjes of kaartensets aan te schaffen. Dat scheelt je dus al snel honderden euro’s;
 • Na de training gaat mijn ondersteuning verder via een privé Facebook groep.

Moment Design gebruik ik dagelijks in mijn werk als (bruids)fotograaf. Ik ben een gecertificeerd Moment Design teacher en ben aangesloten bij het Moment Design collectief in Nederland. Ik vertel je graag hoe ik deze werkwijze gebruik om mijn klanten op hun gemak te laten zijn. Of je nu bruiloften fotografeert, zakelijke portretten maakt of alleen maar gezinsreportages maakt.

Werk je als fotograaf met mensen dan is deze opleiding een must!

Actuele trainingsdata

Zaterdag 7 en zondag 8 november 2020 / 09.30 – 16.00 / Deventer

Vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021 / 09.30 – 16.00 / Deventer

Deelnemen?

 • De investering voor deze opleiding is € 697,50 exclusief btw. Bij inschrijving ontvang je een eerste factuur van € 50,- De factuur voor het restant volgt één maand voor aanvang van de opleiding;
 • Tickets zijn overdraagbaar maar kunnen niet worden geannuleerd;
 • Het examen kost € 150,- exclusief btw;
 • Boek je de (introductie)training (€ 249,75) + de opleiding + het examen gelijktijdig dan is de investering € 999,- exclusief btw
 • Ik werk graag met een kleine groep, er zijn minimaal vier en maximaal zes deelnemers.

Veel gestelde vragen

Moment Design is toch een vaag gedoe? Moment Design is gebaseerd op (zeer lang) bestaande principes. Het is een erg waardevolle opleiding. Niet alleen voor je bedrijf maar ook voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Om deze waarde niet te grabbel te gooien is er online weinig inhoudelijke informatie over te vinden. Dat maakt dat mensen het soms vaag en onbegrijpelijk vinden.

Waarom zou ik deze opleiding bij jou volgen? Ik ben erg praktisch ingesteld, mijn workshops en opleidingen zijn dat ook. Ik ben niet van blabla. Ik geef je duidelijke handvatten waar je mee vooruit kunt. Mijn opleiding vindt plaats in één weekeinde en is dus niet verdeeld over meerdere dagen. Ik ben gecertificeerd Moment Design trainer. Ik ben de enige mannelijke trainer in Nederland. 

Wat zijn de voorwaarden voor deelname? Je hebt de (introductie)training / workshop Moment Design gevolgd bij mij of één van de andere gecertificeerde teachers in Nederland. Je hoeft niet professioneel met fotografie bezig te zijn, maar je moet wel kunnen fotograferen. 

Hoeveel tijd moet er tussen de opleiding en examinering zitten? Voor het afleggen van een examen heb je minimaal acht reportages met de Moment Design techniek nodig. Je bepaalt zelf wanneer je er aan toe bent, dus het mogen er ook meer zijn. Naast beoordeling van toepassing van Moment Design wegen ook de uiteindelijke foto’s mee. Als jij denkt er klaar voor te zijn hoor ik het graag! E-mail peter@yourweddingphotos.eu of bel 06 553 683 30

Krijg ik ook een certificaat bij certificering? Ja, zowel bij deelname aan de vervolgtraining als aan het examen krijg je een certificaat.