Christmas Photo Walk Deventer

Dit jaar organiseer ik (Peter) een aantal fotowandelingen door Deventer. Bij deze zogenaamde Christmas Photo Walk laat ik je de mooiste plekjes in Deventer zien die momenteel prachtig zijn verlicht. Natuurlijk gaan we die mooie panden en objecten fotograferen met technieken uit de avond- en nachtfotografie. Het leuke is dat je helemaal geen ervaring met fotografie hoeft te hebben. Ik leg je uit hoe het werkt en stel eventueel de camera voor je in. Het is dus totaal niet moeilijk. Inmiddels hebben we al een aantal avonden mogen verzorgen en ze zijn stuk voor stuk een succes.

Meedoen? 
Voor de actuele agenda kun je kijken op www.christmasphotowalk.com of op de bijbehorende Facebook pagina: https://www.facebook.com/christmasphotowalkdeventer Voor groepen (vanaf 2 personen) en bedrijven kunnen wij ook een programma op maat samen stellen. Eventueel in combinatie met een diner en/of overnachting. Bel of WhatsApp Peter voor de mogelijkheden (06553 683 30) of e-mail peter@yourweddingphotos.eu

Wat heb je nodig?
Een camera die je handmatig in kan stellen (de meeste kunnen dat tegenwoordig), een statief of een bonenzak waarmee je je camera goed vast kunt zetten of leggen, warme kleding en – voor als het regent – een paraplu.

Hieronder staan een aantal foto’s die ik zelf recent heb gemaakt.

Peter Lammers is een professioneel en fulltime bruidsfotograaf uit Deventer. In deze Christmas Photo Walk combineert hij een aantal van zijn passies: Deventer, fotograferen, kerst én andere mensen iets leren. Je kunt de Christmas Photo Walk elk jaar boeken in november, december en januari.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 30 november 2020