De twaalf van….

Een klein overzichtje met twaalf van mijn favoriete foto’s van het afgelopen jaar.

De skyline van Deventer blijft mooi. In de avond kun je hier hele mooie foto’s maken met lange sluitertijd. Ik geniet vaak van dit prachtige uitzicht in de serre bij het IJsselhotel.

Deze nachtfoto heb ik gemaakt tijdens de weekend workshop bruidsfotografie in februari. We waren twee dagen te gast bij Landgoed Rhederoord. In de avond zijn we met de hele groep naar buiten gegaan om midden in het weiland deze foto te maken.

Het gouden uurtje. Dat is een korte periode waarin de zon gunstig staat t.o.v. de aarde en er een warm licht is. Ideaal om in te fotograferen. Deze foto heb ik in de zomer gemaakt, laat in de avond en kort voor zonsondergang. 

Huis Hotel Vermeer. Eén van mijn favoriete locatie’s in Deventer. Het was mijn wens om in de grote suite eens een bruiloft te fotograferen. Dat hebben we in november gedaan.

Bij dit evenement van Colorwood Photo mocht ik aan een grote groep fotografen iets vertellen over mijn werk als bruidsfotograaf. Na mijn presentatie hebben we bij Radio Kootwijk dit prachtige paar mogen fotograferen.

Dit bruidspaar wou graag een foto bij de poort van het landgoed. Om de voor en achtergrond in balans te brengen heb ik gebruik gemaakt van de Profoto B10 met een grote paraplu. Het gebruik van ‘grote flitsers’ is één van de nieuwe toevoegingen aan mijn reportage werk dat je in 2021 vaker terug zult zien.

Eind 2020 ben ik begonnen met het organiseren van Christmas Photo Walks. Hierbij neem ik groepen mensen met interesse voor fotografie mee door een wandeling door Deventer. Het maken van mooie foto’s én gezelligheid staat voorop. Ook in 2021 staan er weer fotowandelingen gepland.

Ik ben gestart met het interviewen van deelnemers aan mijn workshops. Ik vind het interessant om het verhaal achter een persoon te ontdekken. In dit eerste video interview was Ewelina Wisniewska te gast.

Deze foto heb ik gemaakt bij Hotel Gaia tijdens mijn workshop bruidsfotografie in juni. Met één simpele flitser en een witte paraplu.

Boys and their toys. De drone is één van mijn favoriete speeltjes. Ik vind het leuk om deze bij een bruiloft in te zetten. Dit shot is vooraf gepland en getimed.

Nog een foto van de Christmas Photo Walk.

Dit was één van de laatste grotere bruiloften in 2020 bij Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem.

 


Terug naar overzicht

Geplaatst op 4 januari 2021