Loveshoot op de heide

Er zijn twee momenten op de dag die – qua licht – favoriet zijn bij veel fotografen. Het gouden uurtje. Daarbij staat de zon schuin ten opzichte van de aarde en is het licht heel mooi zacht en warm. In de zomer heb je dit moment erg vroeg in de morgen en laat in de avond. Tijdens een huwelijksreportage maak ik ook vaak van het uurtje in de avond gebruik om nog even een aantal foto’s met het bruidspaar te maken. Dat is echt supergaaf en een mooie aanvulling op alle beelden die we de hele dag al hebben gemaakt. Ook een loveshoot plan ik eigenlijk altijd in het gouden uurtje.

Hieronder laat ik je een aantal foto’s zien van Chelsey en Owen. Recent heb ik ze tijdens een loveshoot gefotografeerd. Chelsey is één van de mensen in het team van YourWeddingphotos, je kan haar tegenkomen bij een bruidsreportage als lichtassistent of als tweede fotograaf. Ook is ze regelmatig zelfstandig op pad voor een livestream van een huwelijksceremonie of zakelijke bijeenkomst.

Peter Lammers is professioneel bruidsfotograaf. Samen met zijn team legt hij elk jaar tientallen huwelijksvieringen middels foto- en videoreportages. Heb je interesse in een huwelijksreportage of een loveshoot? Neem gerust contact met ons op.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 1 juli 2021