Wanneer ben jij voor het laatst met je gezin op de foto geweest?

Met je hele gezin of familie foto’s maken. Vaak schiet dat er bij in. Terwijl foto’s heel waardevol zijn voor nu én in de toekomst. Veel van de familie’s die wij hebben gefotografeerd zien vooraf op tegen het maken van foto’s, denken dat het ‘veel gedoe’ is. Van elke reportage maken wij met onze ongedwongen werkwijze een klein feestje voor jong en oud. Dus niet stijf poseren en verplicht glimlachen.

Een nieuw concept!

Investering € 497,50

We kunnen je er nog niet teveel over publiceren, maar wij werken aan een tof nieuw concept. Dit is een soort van tijdcapsule. Je kunt deze al boeken. Ik vertel je er graag meer over. Mooie foto’s zijn in ieder geval inbegrepen. Tijdens een reportage van ongeveer twee uur maak ik een mooie serie foto’s van je gezin en / of familie. Twintig foto’s in een hoge resolutie en een album van 18cm x 18cm zijn bij deze reportage inbegrepen. Voor deze reportage kun je zowel Peter als Corine boeken. 

Familiereportage XL

Leuk bij een feest of jubileum.

Investering € 297,50

Tijdens een reportage van ongeveer anderhalf uur maken wij een mooie serie foto’s van je gezin en / of familie (maximaal 30 personen en anders in overleg). Twintig foto’s in een hoge resolutie zijn bij deze reportage inbegrepen. Voor deze reportage kun je alleen Peter boeken. 

Ja, wij willen deze reportage!

Gezinsreportage

Samen op de foto!

Investering € 147,50

Tijdens een reportage van ongeveer een uur maken wij een mooie serie foto’s van je gezin (vijf personen inbegrepen, iedere persoon meer kost € 7,50 maximaal 15 personen). Acht foto’s in een hoge resolutie zijn bij deze reportage inbegrepen. Voor deze reportage kun je zowel Peter als Corine boeken. 

Ja, wij willen deze reportage!

Mini shoot

Een korte reportage in Deventer.

Investering € 74,50

Tijdens een reportage van ongeveer een half uur maken wij een mooie serie foto’s van je gezin (maximaal vijf personen). Drie foto’s in een hoge resolutie zijn bij deze reportage inbegrepen. Voor deze reportage kun je alleen Corine boeken. 

Ja, wij willen deze reportage!

Even voorstellen: Peter en Corine Lammers

Samen zijn wij YourWeddingPhotos. Peter is bruidsfotograaf en Corine werkt achter de schermen aan marketing, social media en het maken van albums. Samen maken wij mooie familiereportages waarbij het maken van mooie herinneringen centraal staat.

Dankjewel Peter! We zijn heel blij met de foto’s, zelfs onze normaal zo verlegen dochter voelde zich helemaal op haar gemak. Het resultaat is precies zoals we wilde spontane mooie foto’s van het hele gezin! Tamara Flikkenschild


Eind vorig jaar hebben we Peter gevraagd een familiereportage te maken. Het was niet alleen een hele gezellige en leuke middag, maar er zijn ook nog eens ontzettend mooie plaatjes uit gekomen! Dus niet alleen voor bruidsfotografie, maar ook foto familie fotoshoots ben je bij YourWeddingPhotos aan het juiste adres! Dankjewel Peter! Jessica


Super ontspannen foto’s maken! Met een heel mooi eindresultaat!! Wij zijn er heeeeel erg blij ermee Corine!! Debby Klomps – Bugter


Ik heb Peter gevraagd om een mooie fotoreportage te maken van ons gezin, en dat is gelukt. We hebben ontspannen rondgewandeld op de heide en tussendoor zijn er mooie beelden gemaakt. Als ik naar de foto’s kijk word ik er blij van dus top gedaan Peter en super bedankt voor het maken van deze mooie herinnering voor later. Sandra Eeren