Lichtletters te huur

Vanaf 2022 kun je bij ons ook toffe lichtletters huren. Deze lichtletters zijn één meter hoog en gemaakt van mooi berkenhout met een witte HPL toplaag, hetzelfde materiaal waaruit ook onze photobooth is opgebouwd. Elke letter bevat meerdere energiezuinige led lampen die je desgewenst ook kunt dimmen. De standaard kleur is warm wit. Indien gewenst kunnen we de letters ook met rode, blauwe, gele of groene lampen leveren.

De letters zijn op te halen in Deventer en dat kan al een aantal dagen voor je bruiloft. Ook het retourneren is flexibel. Bezorgen en weer ophalen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

We hebben een beperkt aantal letters beschikbaar maar op aanvraag gaan we ze gewoon voor je maken, reserveer dus op tijd. Neem gerust contact met ons op via e-mail (info@yourweddingphotos.eu), telefoon of Whatsapp: 06 553 683 30

De kosten zijn € 40,- per letter en in combinatie met een fotoreportage bieden wij je een aantrekkelijk tarief. De letters zijn uiteraard ook te huur als je geen fotoreportage bij ons afneemt.

 


Terug naar overzicht

Geplaatst op 7 oktober 2021