Ons jaarlijkse event voor (bruids)fotografen

Wat is het en waar? En voor wie?
Elk jaar organiseren wij een evenement voor (bruids)fotografen en zelfstandigen die werkzaam zijn in de trouwbranche. Een leuke dag om bekenden weer eens te spreken, andere mensen te leren kennen en om nieuwe inspiratie op te doen. Spreekt het programma je aan? Kom dan vooral langs! Evaring, leeftijd of professie maakt niet uit. Iedereen is welkom. Het event zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 31 oktober bij Omni Mobilae in Heino (bij Zwolle). Aanvang van het evenement is om 10.30 uur en het einde is rond 17.30 uur. Hoofdsponsor van deze editie is Colorwood Photo B.V.

Tot 1 oktober 2020 kun je tegen een voordelig tarief een ticket aanschaffen. Voor € 37,50 heb je een all-in ticket inclusief koffie/thee, lunch en wat lekkers. Daarna gaat het tarief omhoog naar € 59,- In deze Facebook groep staat de laatste informatie en kun je een carpool oproepje doen.

Corona maatregelen
Wij beschikken de hele dag exclusief over de locatie en houden bij de programmering vanzelfsprekend rekening met alle regels en richtlijnen. Veel (sub)sessies zullen in overdekte buitenlucht plaatsvinden. Er is ruimte genoeg voor iedereen! De foto’s op deze pagina zijn overigens van een eerdere editie. 

Programma
Zowel om 11.00 uur als om 12.00 uur staan er twee plenaire sessies gepland, namelijk die van Elsbeth Teeling en Willie Kers.

Elsbeth Teeling verteld over haar nieuwe boek Mom You Can: “Je leest zoveel negatieve berichten over de combinatie van werk en moederschap, terwijl de praktijk vaker het tegendeel bewijst. Het beste wat je carrière kan overkomen is kinderen krijgen. Ouders ervaren dat ze beter kunnen plannen, creatiever worden, meer gefocust zijn en betere keuzes maken.” Voor Mom You Can interviewde Elsbeth tientallen vrouwen die gelukkig zijn in werk en moederschap, en ze dook in onderzoek en psychologie. Ze ontdekte negen succesfactoren die voor een uitstekende balans tussen werk en moederschap zorgen. Zo word je niet alleen een gelukkiger moeder, maar ook een gelukkiger werknemer of ondernemer. Een aantal van deze negen succesfactoren bespreekt Elsbeth in haar lezing.

Willie Kers, natuurlijk licht fotograaf & coach met een enorme fascinatie voor prachtig licht: “Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner en Van Gogh. Nu ik “groot” ben, is die fascinatie alleen maar groter geworden. Schilderen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast daarvoor in de plaats gekomen. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie. Als een prachtige plek waar alles mogelijk is zolang je maar durft te dromen. Vol met warme kleuren, supermooi licht en een flinke snuf “magie” van de Meesterschilders.”

Subsessies
Na de lunch heb je de mogelijkheid om één of meerdere subsessies te volgen. Dit is echter niet ‘verplicht’. Je kunt ook prima even een rondje wandelen over het bosrijke terrein of even lekker ergens wegzakken voor een goed gesprek. Bij elke subsessie is er zeer beperkt plek. Binnenkort volgt informatie over hoe je je voor een subsessie kunt registreren.

  • Bij de subsessie van Elsbeth Teeling kun je het boek Mom You Can (aan schaffen en) laten signeren. Ook voor individuele vragen naar aanleiding van haar de presentatie kun je hier terecht. 
  • Jan Haitsma van Didigidaal laat je zien hoe je met Luminar in combinatie met Lightroom krachtige bewerkingen kunt doen op je foto’s. Kunstmatige intelligentie gaat ook doorbreken in foto- en videobewerking. In de middag krijg je hier al een voorproefje te zien.
  • Christiaan de Groot is de man achter Shootzilla. Een softwaretool om alles rondom je reportages soepel te laten verlopen. Voor veel foto- of videografen is een dergelijke tool een ‘ver van mijn bed show’ maar laat je eens informeren over wat je er allemaal mee kan. Je zult versteld staan hoeveel tijd je er mee kan besparen en hoeveel geld je er mee kan verdienen.
  • In de subsessie speed dating krijg je met een aantal andere collega’s de tijd om – in alle rust – kennis te maken.
  • Profoto zal twee subsessies verzorgen waarin light shaping centraal staat.
  • Branding is steeds belangrijker. Yvonne Lagewaard neemt je mee in de wereld van branding en verteld je een aantal dingen die je vooral wel én niet moet doen.

Muziek
Toffe muziek is vast onderdeel van dit concept. De muziek bij aanvang en tijdens de lunch wordt verzorgd door Deventer stadstroubadour Maarten van Veen.

Verloting
Aan het eind van dit event worden er een aantal toffe prijzen verloot waaronder een Profoto C1 Plus t.w.v. € 299,- een voucher t.w.v. € 250,- voor een workshop of training bij Peter Lammers en een gratis demo album van KoyLab.

Marktplein
Er is een marktplein met o.a. de volgende bedrijven: Colorwood Photo B.V., KoyLab, iBeeld, Sony, Profoto, Digidiaal, Shootzilla, Bruidmedia, YourWeddingPhotos – workshops & trainingen.

Tickets
Via Eventbrite kun je een ticket aanschaffen. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden overgedragen of worden geannuleerd. Tijdens dit evenement worden er foto’s en/of video opnames gemaakt. Bij deelname aan dit evenement ga je akkoord met eventuele publicatie van beelden. 


Terug naar overzicht

Geplaatst op 23 september 2020