In de afgelopen jaren hebben wij met heel veel ondernemers uit de trouwbranche samen mogen werken. Van de onderstaande passie ondernemers worden wij erg enthousiast omdat ze, net als wij, jullie alleen het allerbeste gunnen. Wij bevelen ze dan ook van harte aan!

Exclusieve trouwlocaties

Pillows Deventer Aan De IJssel – Luxury Hotel in Deventer. Een prachtige trouwlocatie direct aan de rivier de IJssel. Met het pontje ben je in no time in de binnenstad van Deventer. Je kunt zowel binnen als buiten trouwen. Ons favoriete plekje hier is de serre!

Kasteel Engelenburg in Brummen is één van onze favoriete locaties. Je kunt hier terecht voor alle onderdelen van je huwelijksdag. Het kasteel heeft 41 kamers en suites dus je kunt met al je gasten blijven overnachten. Naast het kasteel ligt een negen holes golfbaan.

Het Roode Koper in Ermelo ligt diep verscholen in het bos. Het is een hele fijne plek om in volledige privacy je huwelijksdag te vieren. Het zal je aan niets ontbreken, maar dat is voor alle bovenstaande locatie zo.

Overige trouwlocaties

Landgoed De Uitkijk in Hellendoorn is een modern restaurant / hotel aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Een ideale plek om te trouwen midden in de natuur.

Landgoed Klarenbeek is een moderne & industriële locatie tussen Apeldoorn en Deventer. De catering wordt verzorgd door de Fine Food Factory.

De Zwarte Silo in Deventer is een industriële locatie in het Havenkwartier van Deventer. In de ruimte het Pakhuis kun je terecht voor een groot feest maar ook voor een ceremonie.

Bloemen & styling

Van een enkel bruidsboeket tot de aankleding van een volledige balzaal, voor Meesterlijk Geschikt is niets te gek. De bloemenwinkel in Apeldoorn staat bol van inspiratie.

Wedding planners

Margriet Smit van Puur Trouwen combineert de rollen van wedding planner, ceremoniemeester én styliste. Dat is in de praktijk een hele fijne combinatie voor bruidsparen.

Marian Krook van Stralend Middelpunt helpt jullie bij zowel de voorbereidingen als de uitvoering van jullie huwelijksdag.

Astrid Blaauw is een wedding planner waarbij creativiteit en exclusiviteit centraal staan.

 

Sieraden

Goudsmid Lennart Lintenbrink is gevestigd in de Walstraat in Deventer. Hij maakt (moderne) sieraden op maat en naar wens.

In Zutphen kun je Goudsmid Zillah vinden. Ook hier kun je terecht voor maatwerk.

Mode

Het samenstellen van een maatpak is net zo leuk als het uitkiezen van een trouwjurk. In Westervoort kun je terecht bij Rietbergh. Ook bekend Nederland heeft deze zaak inmiddels ontdekt.

In Apeldoorn zit Dare Custom Suits. Zij zitten samen met Yalisa’s bruidsmode onder één dak.

Couture in het Oosten van Nederland? Dan moet je bij Carla Couture in Eefde zijn.

2ImpressU in Markelo levert naast maatwerk trouwjurken ook herenkleding en overige gelegenheidskleding.