Bruidsreportage Bob en Marieke bij Buitenplaats Kameryck

Bob en Marieke zijn getrouwd bij buitenplaats Kameryck. Op het kleine eilandje naast de locatie vond de ceremonie plaats die werd geleid door de ‘baas’ van Bob, namelijk de burgemeester van Woerden Victor Molkenboer. In deze blog laat ik je een aantal van mijn favoriete beelden zien uit deze reportage.

“Dank je wel Peter, alle prachtige momenten die je hebt weten te vangen, de sfeer (bloemen, tafels etc.) die je van ons huwelijk in beeld hebt gebracht. Die mooie (groep)reportages, alsook die reportage van mij en Bob. Je hebt het geweldig gedaan! Dan nog dit: in de afgelopen weken hebben we jouw fotoreportage met nog meer mensen gedeeld, en alle reacties zijn unaniem: enthousiast, zo mooi en sfeervol, met “super sympathieke fotograaf, we konden hem alles vragen, hielp ons goed, was zo rustig en professioneel” en “hij was ongemerkt aanwezig”. Allemaal een bevestiging van jouw handelsmerk, dus dat wilde ik je graag meegeven. Dat en die keren dat ik zelf met steeds meer ontroering en dankbaarheid in afgelopen weken naar jouw reportage heb teruggekeken, maakt dat ik ontzettend blij ben dat we jou zomaar als fotograaf voor ons huwelijk hebben gevonden, en dat je beschikbaar was voor de opdracht.

Locatie ceremonie, diner en feest: buitenplaats Kameryck, ringen: Irene Cornelissen, ambtenaar: Victor Molkenboer, fotografie: bruidsfotograaf Peter Lammers voor YourWeddingPhotos.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 juli 2019