Ik vraag jullie niet om gekke poses aan te nemen en laat jullie niet ‘stijf’ poseren.

Ik heb een registrerende manier van fotograferen en zet daarbij niets in scene. Als je een ‘officiële fotoreportage’ wil, dan stel ik je daarbij op je gemak en geef ik kleine aanwijzingen zodat we samen op een ontspannen wijze de mooiste en meest creatieve foto’s kunnen maken. Ik kom netjes gekleed zodat ik, zo veel als mogelijk, onopgemerkt mijn werk kan doen. Ik heb al ruim tien jaar ervaring als bruidsfotograaf en ben bekend met alle populaire trouwlocaties.

Mooie en oprechte foto’s zonder jezelf te forceren.

Sta je liever niet in het middelpunt van de belangstelling? Vind je het lastig om te ontspannen voor een camera of ben je daarbij slecht op je gemak? Wil je graag mooie herinneringen aan de mooiste dag van je leven maar zie je ertegen op om een huwelijksreportage te laten maken? Ben je bang voor een fotograaf die de regie van de dag overneemt of té nadrukkelijk aanwezig is?

Ben je als bruid of bruidegom bijvoorbeeld introvert dan kan het super lastig zijn om ‘als jezelf’ over te komen op foto’s. Regelmatig lees en hoor ik verhalen van bruidsparen die achteraf spijt hebben van de keuze voor hun bruidsfotograaf. Over de fotografie tijdens je huwelijksdag hoef je je bij mij geen zorgen te maken.

Voorbeeldpakketten

Wat kost een huwelijksfotograaf? Hieronder staan een aantal voorbeeldreportages, vanaf € 1.330,-

Aanpassingen en specifieke wensen zijn uiteraard mogelijk.

Een hele dag twee fotografen + luxe album.

Investering: € 3.145,-

 • Twee fotografen;
 • Hele dag fotografie;
 • Drone beelden;
 • Next day preview;
 • Foto’s op luxe USB stick;
 • Luxe album 30cm x 30cm;
 • Optioneel: photobooth;
 • Optioneel: video.

Ideaal voor de grotere bruiloften. Op de dag zelf ben ik samen met een collega aanwezig van het aankleden tot de eerste uurtjes van het avondfeest. Je ontvangt 650-750 bewerkte foto’s die je hele dag perfect weergeven. De mooiste foto’s verwerk ik in een luxe leren of linnen album, je hebt inspraak in de opmaak van het album en jullie namen worden op de voorkant ingedrukt. Op mijn blog zijn een aantal recente reportages te bekijken.

Tien uur fotografie + luxe album

Investering: € 2.145,-

 • Meest gekozen;
 • Luxe pakket;
 • Tien uur fotografie;
 • Drone beelden;
 • Foto’s op luxe USB stick;
 • Luxe album 30cm x 30cm;
 • Optioneel: photobooth;
 • Optioneel: video;
 • Additionele uren mogelijk.

Op de dag zelf ben ik tien uur aanwezig, een tweede fotograaf is optioneel. Je ontvangt 400-500 bewerkte foto’s die je hele dag perfect weergeven. De mooiste foto’s verwerk ik in een luxe leren of linnen album, je hebt inspraak in de opmaak van het album en jullie namen worden op de voorkant ingedrukt. Op mijn blog zijn een aantal recente reportages te bekijken.

Acht uur fotografie + een mooi album.

Investering: € 1.795,-

 • Acht uur fotografie;
 • Foto’s op USB stick;
 • Luxe album 25cm x 25 cm;
 • Optioneel: photobooth;
 • Additionele uren mogelijk.

Op de dag zelf ben ik tien uur aanwezig, een tweede fotograaf is optioneel. Je ontvangt 300-400 bewerkte foto’s die je hele dag perfect weergeven. De mooiste foto’s verwerk ik in een luxe leren of linnen album. Op mijn blog zijn een aantal recente reportages te bekijken.

Een korte reportage

Investering: € 1.330,-

 • Zes uur fotografie;
 • Mini album;
 • Foto’s via WeTransfer;
 • Optioneel: photobooth;
 • Additionele uren mogelijk.

Op de dag zelf ben ik zes uur aanwezig. Je ontvangt 200-250 bewerkte foto’s die je hele dag perfect weergeven. De mooiste foto’s verwerk ik in een mooi boek met fotocover (20cm x 20cm). Reiskosten tot 20 kilometer rondom Deventer zijn inbegrepen. Op mijn blog zijn een aantal recente reportages te bekijken.

Alle informatie op een rij:

 
 
Investering
Uren
Reiskosten
Aantal foto's
USB Stick
Album
2e Fotograaf
Slideshow
Next day preview
Photobooth
Hele dag
 
€ 3.145,-
Onbeperkt
Inclusief
650-750
Inclusief
30 x 30cm
Inclusief
Inclusief
Inclusief
Optioneel
Tien uur
Meest gekozen
€ 2.145,-
10
Inclusief
400-500
Inclusief
30 x 30cm
Optioneel
Inclusief
Optioneel
Optioneel
Acht uur
 
€ 1.795,-
8
Inclusief
300 - 400
Inclusief
25 x 25cm
Optioneel
Inclusief
Optioneel
Zes uur
 
€ 1.330,-
6
Inclusief
200-250
20 x 20cm
Optioneel

Peter zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en daardoor leuk op de foto’s staat. Van onze gasten op de bruiloft kregen we ook veel complimenten over de werkwijze van Peter, hij was niet nadrukkelijk aanwezig en mengde zich goed tussen de gasten. Daardoor hebben we een heleboel leuke, mooie en spontane foto’s.

Antoinette & Stef – Zutphen

Bruidsfotograaf Peter Lammers legt het ja-woord vast van Saskia en Bas

We zijn heel tevreden over de bruidsreportage. Schitterende foto’s. Peter heeft gevoel voor stijl, sfeer en details zijn vastgelegd op een hele mooie manier. We vonden het ook heel prettig om de fotosessie met hem te doen.

Saskia en Bas – Duiven

Silhouet van een bruidspaar in de duinen van Ameland.

Wij zochten een fotograaf die mooie foto’s maakt. Natuurlijk, dat wil iedereen! Maar wij wilden ook een fotograaf die gezellig en vriendelijk is. Die niet opvalt, behalve als het even nodig is. Gevonden! Onze trouwdag is onvergetelijk geworden en Peter heeft dit prachtig vastgelegd! Een herinnering voor altijd.

Marco en Jantina – Ameland

Peter heeft onze gehele huwelijksdag op een ontzettende mooie manier vastgelegd. Je merkte eigenlijk niet dat Peter er was! Peter is ontzettend aardig, rustig, stelt je op je gemak, is enthousiast, professioneel en reageert snel op je e-mail! De fotoshoot was een feestje en ontzettend leuk om te doen! Elke keer als wij naar de foto’s kijken dan gaan wij weer even terug in de tijd!

Priscilla en Remco – Deventer

Bruid en bruidegom bij Radio Kootwijk

Tijdens onze bruiloft is het Peter gelukt om de meest mooie en intieme momenten vast te leggen, terwijl wij niet eens merkten dat hij er was. Peter is overal bij maar wij als bruidspaar hebben hier geen seconde ‘last’ van gehad. Ook onze gasten gaven dit aan als erg prettig!

Denise en Ewoud – Deventer

Zilveren trouwringen op een stenen ondergrond met wat mos.

Tijdens ons huwelijk hebben we Peter nauwelijks opgemerkt, was perfect gekleed en hij heeft de juiste momenten super in beeld gebracht. Zeer nauwkeurig en raakt precies de juiste snaar. Luistert goed naar je wensen. Ook de voorstellen voor het fotoboek waren prachtig, en eigen inbreng is zeer goed mogelijk. Een echte aanrader voor wie professionele, pure, foto’s wil van zijn huwelijk.

Evelyn en Arjan – Borger

Peter heeft onze trouwdag prachtig in beeld gebracht. Hij heeft oog voor details en weet de mooiste plekken in en rondom Deventer. Wij zijn uitermate tevreden over de service en kwaliteit van de foto’s. Ben je op zoek naar een professionele bruidsfotograaf? Wij raden Peter ten zeerste aan!

Ton & Kate – Deventer

Vonkelwijn voor de bruid

Very pleasant cooperation, beautiful photos, professional attitude and expertise.

Maria en Alain – Rotterdam

Workshop bruidsfotografie macro detail

Somehow, Peter made every one of the 60+ people at our event look absolutely fantastic. Is it voodoo? I can’t say, but Peter is clearly a fantastic photographer and was exceptionally easy to work with. Dank je wel, Peter!

Fam. Berlik – Virginia USA

 

Nachtfoto van Kasteel Engelenburg in Brummen

Met Peter Lammers haal je zoveel meer in huis dan iemand die je bruiloft fantastisch fotografeert: hij is bekend met alle uitstekende bruiloftslocaties, weet waar je een goede taart kunt bestellen, kiest kwalitatief hoogwaardige foto-albums, begrijpt precies wat en wanneer hij moet fotograferen. Last but not least: als Peter komt, komt hij keurig in pak.

Miranda Apeldoorn – Deventer