Download nu ons gratis trouwmagazine.

Ons trouwmagazine – boordevol met tips, inspiratie en toffe adressen – kun je op twee manieren aanvragen.

Per e-mail. Dat is de snelste manier. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt het magazine direct als PDF bestand. Je kunt het meteen lezen en snel door het magazine scrollen. Wil je het magazine ook met de post ontvangen? Vink die optie dan ook aan.

Per post. Foto’s zijn het mooiste als ze zijn afgedrukt. Dat is ook voor een magazine zo. Daarom kun je het gedrukte magazine ook bij je laten bezorgen. Dit magazine kent een oplage van 1.000 stuks en hier zijn er nog ongeveer honderd van over. Als je deze optie aanvinkt sturen wij het magazine dezelfde dag nog mee met PostNL. Je krijgt dan ook nog een lekkere verrassing. Via de e-mail ontvang je naderhand een factuur voor een bijdrage in de verzendkosten.

 

We Love Weddings!

Wij zijn gespecialiseerd in huwelijksfotografie. Dit is ons fulltime werk. Hieronder staan een aantal foto’s van de bruiloft van Jiri en Maria. Wil je meer bruiloften bekijken? Check dan onze blog!

Over ons

Een jaar of vijftien geleden fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. Ik weet nog goed hoe spannend ik dat vond.  Inmiddels heb ik honderden bruiloften vast mogen leggen. Wat ooit klein begon is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming waarin ook een aantal andere mensen werkzaam zijn.

Corine (mijn vrouw) verzorgt veel van de dingen die achter de schermen gebeuren zoals de administratie, het plaatsen van berichten op social media en het ontwerpen van trouwalbums. Verder zijn er een aantal fotografen actief in ons team en werken wij samen met toonaangevende merken en bedrijven zoals Sony, Profoto en KoyLab.

Buiten het trouwseizoen geef ik workshops en trainingen aan andere fotografen. Ook organiseer ik regelmatig events voor ‘de trouwbranche’. Wij zijn dus dol op alles wat met trouwen heeft te maken en delen graag onze kennis met anderen. Onze vrije tijd brengen we graag door met onze drie dochters Maite, Julie en Vieve.

In dit magazine hebben wij een aantal dingen opgenomen waarvan wij vinden dat je die moet weten zodra je met de organisatie van ‘de mooiste dag van je leven’ aan de slag gaat. Ook vinden wij het leuk om een aantal bijzondere adressen met je te delen. Dit zijn natuurlijk de leveranciers waar wij graag mee samenwerken en die dezelfde (kwaliteits)normen en waarden als wij naleven.

Wij wensen je veel succes met alle voorbereidingen. Mocht je onze hulp ergens bij kunnen gebruiken – bij wat dan ook – dan horen wij dat graag! Je kunt een e-mail sturen naar: peter@yourweddingphotos.eu of een WhatsApp bericht sturen naar 06 553 68330.

Peter & Corine Lammers

P.s. je kunt ons ook privé volgen op Instagram:

Peter: instagram.com/peterlammerspersonal/
Corine: instagram.com/corinelammers/