Bruidsreportage Marja en Peter bij Kasteel Engelenburg

Er zijn verschillende trouwlocaties waar ik vaak kom. Kasteel Engelenburg in Brummen is er één van. Het is een prachtige locatie waar je terecht kunt voor je gehele huwelijksdag. Marja en Peter zijn hier recent getrouwd en ik mocht hun dag vastleggen. In deze blog laat ik je een aantal van mijn favoriete beelden zien uit deze reportage.

Rond het middaguur ben ik gestart met het fotograferen van de voorbereidingen. Ondertussen verzamelden alle gasten zich op het terras voor het kasteel. Na de eerste ontmoeting bij de centrale trap in het kasteel was het tijd voor de ceremonie. Aan de zijkant van het kasteel is een prachtige vlonder waar je uitkijkt over het landgoed. Een prima plek voor de ceremonie! Na de formaliteiten was het tijd voor een toost en taart! Met een walking dinner met bijzonder veel gangen werdt het dagprogramma afgesloten. In de avond zorgde de negenkoppige band Feisty Fenix voor een mooi feest.

“Peter heeft uitstekend geluisterd naar onze wensen en ons op een ontspannen manier gefotografeerd, terwijl we absoluut niet fotogeniek zijn. Het resultaat is van hoog technisch kwalitatief niveau, zowel in detailfoto’s als sfeerbeelden van de dag. Peter is bescheiden en een man van weinig woorden, maar is zeer alert op details en momenten. De reportage was snel klaar en de afstemming zeer correct. Kortom we zijn zeer tevreden over het verloop en het resultaat.”

Locatie ceremonie, diner en feest: Kasteel Engelenbrug in Brummen, jurk Marja: Mim’s Mooiste, bloemen: Robert Exoo, oor- en halssieraden: DOOR Edelsmeden, ringen: Paul Steenbrink / Cardillac Jewelry, ambtenaar: Elly Florax, band: Feisty Fenix, fotografie: bruidsfotograaf Peter Lammers voor YourWeddingPhotos.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 juli 2019