Bruidsreportage Corinne en Harnold

Mijn tagline is ‘je trouwdag zoals jij ‘m je herinnert’. Ik vind het belangrijk dat je als jezelf op de foto staat tijdens je huwelijksdag. Dat je terug kunt kijken op foto’s waarin je jezelf herkent. Dat het niet ‘gemaakt’ of ‘geforceerd’ is.

Ongedwongen, romantisch en creatief. Dat zijn drie woorden die kenmerkend zijn voor mijn werk. Natuurlijk help ik je bij de ‘officiële’ reportage met kleine aanwijzingen, dat gaat heel subtiel en zonder dat je het merkt maak ik de meest waanzinnige foto’s. De rest van de dag merk je haast niet dat ik er ben.

Bij elke reportage lukt het mij (telkens weer) om een ongedwongen setting te creëren. Dat is één van de redenen dat ik veel tijd besteed aan de contactmomenten voor je huwelijksdag. Ik doe er alles aan om jullie beter te leren kennen, zo kun je op je trouwdag direct maximaal genieten zonder je zorgen te maken over het maken van foto’s.

Hieronder een aantal foto’s uit de reportage van Corinne en Harnold. Zij op Valentijnsdag met elkaar getrouwd in Epe. Samen met hun gezin, familie en vrienden hebben ze in een kleine en intieme setting hun huwelijksdag gevierd.

Hoe je trouwdag er ook uit ziet, ik ben er graag bij als bruidsfotograaf. Kijk voor meer informatie over mijn reportages op deze pagina of neem contact met mij op, e-mail: peter@yourweddingphotos.eu of bel 06 553 683 30.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 6 maart 2018