Bruidsreportage Joline en Gert-Jan

In deze blog een aantal van mijn favoriete foto’s uit de huwelijksreportage van Gert-Jan en Joline. In de morgen ben ik gestart bij Joline thuis voor het vastleggen van de voorbereidingen. Na de ‘first look’ hebben we rondom de schaapskooi van Joline’s vader prachtige foto’s gemaakt. Alle familie en vrienden verzamelden zich ondertussen bij de locatie Landgoed het Rheins voor de huwelijksvoltrekking. Na de ceremonie was het tijd voor taart en toost, een gezellige receptie een barbeque in festivalstijl en tot slot een tof avondfeest.

“Peter hebben wij vorig jaar ontmoet. Nog de volgende dag kregen wij al de gevraagde extra informatie van hem toegestuurd. Omdat ik zelf ook graag fotografeer was ik behoorlijk kritisch met uitzoeken van een fotograaf. Maar na het bekijken van Peter’s werk en het lezen van al zijn lovende recensies waren wij beiden overtuigd! We hebben in de tijd tot de bruiloft ontzettend goed contact gehad met Peter, je kunt echt merken dat hij veel ervaring heeft, hij kan je goede tips geven en dat helpt echt met de voorbereiding van je bruiloft. En op je grote dag is Peter niet alleen een goede fotograaf maar ook een hele fijn gast om erbij te hebben. Onze gasten waren allemaal te spreken over zijn aanwezigheid. En de foto’s.. die overtroffen onze verwachtingen! Peter heeft de dag precies vastgelegd zoals hij was, mooie plaatjes van een relaxte fotoshoot op de Borkeld ’s morgens. En door leuke detail- en mooie portretfoto’s heeft hij heel goed de sfeer van de hele dag weten vast te leggen.

Peter nogmaals dank voor het vastleggen van onze mooie dag. Wij zijn zoals je hebt kunnen lezen erg blij met het eindresultaat en kunnen je dan ook van harte aanbevelen aan alle toekomstige bruidsparen!”

Heb je trouwplannen en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem gerust contact met mij op, e-mail peter@yourweddingphotos.eu of bel 06 553 683 30. Ook kun je op mijn blog meer recente bruidsreportages bekijken.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 22 oktober 2019