Bruidsreportage Rudy en Annemiek bij de Logtenberg

De huwelijksdag van Annemiek en Rudy mocht ik van het begin tot het einde vastleggen. In de morgen ben ik gestart in het ouderlijk huis van Annemiek om alle voorbereidingen vast te leggen. Na de ‘first look’ zijn we vertrokken richting Wijhe voor het maken van een mooie fotoreportage. Waar mogelijk maak ik daarbij ook gebruik van een drone om foto’s vanuit bijzondere invalshoeken te maken. De ceremonie, het diner en het avondfeest vonden allemaal plaats bij de Logtenberg in Wijhe. Op deze prachtige plek kun je zowel binnen als buiten trouwen en je feest vieren. In deze blog laat ik je een aantal van mijn favoriete beelden zien.

Locatie ceremonie, diner en feest: de Logtenberg – Wijhe, ambtenaar: Gerrie Beker – Voorink, band: Mmoozz, fotografie: bruidsfotograaf Peter Lammers voor YourWeddingPhotos met assistentie van Jessica de Vroege.

Heb je trouwplannen en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem gerust contact met mij op, e-mail peter@yourweddingphotos.eu of bel 06 553 683 30. Ook kun je op mijn blog meer recente bruidsreportages bekijken.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 12 juli 2019