Bruidsreportage Robert en Linda in Deventer

Je vinger tussen de deur krijgen is niet handig als je de volgende dag gaat trouwen. Je bruidstaart laten vallen ook niet. Buiten dat was de huwelijksdag van Linda en Robert er eentje om te onthouden. Als al je familie en vrienden aanwezig zijn… Als je met al je gasten een ijsje gaat eten…. Als je samen met je partner een eigen smaak ijs hebt gemaakt… Als alle bloemen in het bruidsboeket een betekenis hebben… Als je zelf ringen laat ontwerpen… Als je tientallen vliegers laat waaien in de wind…. Als je feest geeft in een molen… Dan kan je dag toch niet stuk?

Wij waren denk ik niet de makkelijkste klanten. Bruid met lichte cameravrees en bruidegom die zélf fotograaf is… We wilden graag een bruidsreportage in ‘documentaire-stijl’. Dus niet poseren en geen cliché kiekjes. Het eindeloze (lees: éin-de-lo-ze) geduld van Peter was fantastisch. Zijn techniek en oog voor ‘het moment’ fenomenaal. Niet overdreven… Kortom; een aanrader! Peter, dank je wel voor deze mooi blijvende herinnering! Robert & Linda

Ga je ook trouwen in of rond Deventer? Op deze pagina staan allemaal handige tips en fijne adresjes in de buurt.

Locatie ceremonie: stadhuis Deventer, babs: Ria Kuipers, ringen: Lennart Sieraadontwerp, bloemen: Meesterlijk Geschikt, kleding Robert: Piet Zoomers, kleding Lina: EMB Fahion, locatie feest: Bolwerksmolen, styling: Creatievelin.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 19 augustus 2018