Bruidsreportage Wendy en Jochem in Deventer en bij Huis te Eerbeek

In Deventer zijn zoveel mooie plekken om te fotograferen dat ik er wel dagen kan doorbrengen met mijn bruidsparen. Geen één reportage is het zelfde en na tientallen bruiloften in deze Hanzestad vind ik telkens weer nieuwe en originele plekjes. In deze blog laat ik je een aantal van mijn favoriete beelden zien uit de reportage van Wendy en Jochem.

Na de ‘first look’ bij het ouderlijk huis van Wendy zijn we naar de binnenstad van Deventer vertrokken voor het maken van een reportage. De rest van de dag vond plaats bij Hotel-Landgoed Huis te Eerbeek. Een prachtige plek om te trouwen, te dineren, feest te vieren en na afloop te blijven overnachten. Het haar en de make up van Wendy zijn gedaan door ‘Odine Visagie en Hairstyling‘.

Ik documenteer het liefste je hele trouwdag. Zo heb je alle momenten goed op de foto staan en kan ik een mooi compleet verhaal laten zien in je trouwalbum. Vaak start ik dan ook ’s ochtends als de visagist aan de slag gaat bij de bruid en eindig ik na de eerste uurtjes van het avondfeest. Heb je interesse in één van mijn reportages? Neem dan gerust contact met mij op, e-mail peter@yourweddingphotos.eu of bel 06 553 683 30


Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 november 2018