De bruiloft van M+L bij Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn

Laurens en Marleen zijn recent getrouwd bij Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn. Vroeg in de ochtend ben ik (Peter) bij Marleen begonnen met het vastleggen van de voorbereidingen. Het haar en de make up werden verzorgd door Stephanie Albrecht. Na de eerste ontmoeting en een lunch hebben we samen foto’s gemaakt op de Holterberg, daar zijn heel veel mooie plekjes te vinden! De ceremonie, het aansnijden van de taart, de receptie, diner en het feest vonden plaats bij Landgoed de Uitkijk. Een prima alles in één locatie met een prachtig uitzicht.

 

Peter is een hele goede fotograaf en fijn in de omgang. Dit hebben we ook van meerdere gasten te horen gekregen. De communicatie voor, tijdens en na onze trouwdag verliep super. Wij houden beide niet erg van op de foto gaan, maar tijdens onze huwelijksdag heeft het op geen enkel moment vervelend gevoeld. En het resultaat mag er zijn: we zijn superblij met onze foto’s!

 

Fotografie: Peter Lammers / YourWeddingPhotos, make up en haar: Stephanie Albrecht, bloemen: Gewoon Marrie, locatie: Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, babs: Ellen Wielink.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 17 juni 2022