De bruiloft van Nick en Jacqueline in Sint Jansklooster en Bant

Een paar weken terug mochten wij de bruidsreportage van Jacqueline en Nick verzorgen. Jacqueline was ’s morgens in haar eigen huis en Nick was bij zijn ouders. Omdat beide locaties niet ver uit elkaar lagen kon ik bij beiden de voorbereidingen vastleggen. Na de eerste ontmoeting zijn we vertrokken richting de Weerribben, een prachtig natuurgebied in Steenwijkerland. Met een aantal boten zijn we het water op gegaan voor het maken van mooie foto’s (met dank aan Iris van Boxum – collega fotograaf en zus van de bruidegom). Naderhand hebben we in de omgeving van Vollenhove nog wat mooie groene plekjes opgezocht voor het vervolg van de reportage.

Na de huwelijksceremonie in de kerk in Vollenhove zijn we vertrokken naar Eigen Wijze in Bant voor een middag in festivalstijl. Een grote tent, veel leuke foodtrucks, lekker eten, toffe muziek en veel familie en vrienden maakten het feest compleet.

In deze blog laat ik je een aantal van mijn (Peter) favoriete foto’s zien van deze dag. De trouwauto komt van VW love bugs.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 oktober 2020