Destination wedding – La Chèvre d’Or – Eze village France

Een paar keer per jaar ga ik naar het buitenland voor het vastleggen van een ‘destination wedding’. Een fotograaf uit Nederland meenemen heeft namelijk als voordeel dat je van tevoren al kunt bepalen of je een ‘klik’ met elkaar hebt. Het is daarnaast fijn dat je in je eigen taal kunt communiceren. Meestal ben ik een dag eerder al op locatie voor het bepalen van de mooiste locaties voor de reportage.

Met Ben en Vera en al hun gasten ben ik een paar maanden geleden afgereisd naar het plaatsje Eze village bij Nice in Zuid Frankrijk. Een paar dagen lang verbleven we op het prachtige Château de la Chevre d’or waar ook de huwelijksvoltrekking plaats vond. Als je denkt aan een bijzondere ceremonie met uitzicht op de Middellandse zee dan zit je hier helemaal goed! Wat een feest om hier te fotograferen. Ik zou hier dus letterlijk dagen lang kunnen fotograferen. In deze blog een aantal van mijn favoriete beelden.

Heb je ook trouwplannen (in het buitenland)? Neem dan eens contact met mij op voor een nadere kennismaking. Ik heb ruime ervaring met bruiloften in het buitenland en help je bijvoorbeeld graag met de planning en andere praktische zaken. Bel 06 553 683 30 of e-mail peter@yourweddingphotos.eu


Terug naar overzicht

Geplaatst op 15 januari 2019