Bruidsreportage Eric en Ineke – Hotel Gaia & kasteel de Haere

In Diepenveen, tegen Deventer aan, liggen twee hele mooie locaties voor het vieren van je trouwdag: Hotel Gaia en Kasteel de Haere. Beide locaties waren het decor voor de bruiloft – in jaren 50 stijl – van Eric en Ineke. In deze blog laat ik je een aantal van mijn favoriete foto’s zien.

Mijn ideale werkdag begint ’s ochtends bij de bruid waar het haar en de make-up worden gedaan. Dat is een mooi moment om met de bruidsreportage te starten en geeft meteen de gelegenheid voor het fotograferen van details zoals de sieraden, schoenen et cetera. Het is ook leuk om bij de voorbereidingen van de bruidegom een aantal foto’s te maken. Daar neem ik ook vaak een tweede fotograaf voor mee. Als iedereen klaar is vindt er vaak ‘de eerste ontmoeting’ plaats, het moment dat de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien op hun trouwdag. Altijd een bijzonder en vaak een emotioneel moment. Alle details waar je zo lang aan hebt gewerkt komen nu allemaal bij elkaar! Vaak gaan we dan aansluitend op pad om foto’s te maken. Als je dat doet voordat je gasten er zijn hoef je er later op de dag niet tussenuit te knijpen. Eric en Ineke hebben na de reportage uitgebreid de tijd genomen om met hun gasten te gaan dineren. Na het eten hebben we in het ‘gouden uurtje’ nog een aantal foto’s gemaakt. Op dat moment is het licht buiten bijzonder warm en zacht. Een feestje voor de fotograaf dus. Bij het aanbreken van de avond vond de ceremonie plaats bij Kasteel de Haere. Dat het dan wat donkerder is maakt voor een professionele fotograaf niet uit.

Heb je trouwplannen en spreekt de stijl van mijn foto’s je aan? Neem dan gerust contact met mij op, e-mail peter@yourweddingphotos.eu of bel 06 553 683 30. Je kunt hier een overzicht van mijn reportages bekijken.

Fotografie: YourWeddingPhotos – Peter Lammers, locatie diner: Hotel Gaia, locatie ceremonie & feest: kasteel de Haere.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 13 december 2018