Huwelijksreportage Janou en Jeroen – ’s Heerenberg

Ruim een jaar geleden heb ik Jeroen en Janou gefotografeerd tijdens een loveshoot. Dat was een mooie ‘uit-probeer-sessie’ en ik was dan ook heel blij toen ze mij vroegen als bruidsfotograaf voor hun huwelijksdag. Samen met hun vier kinderen hebben we in de ochtend rondom Kasteel Huis Berg (in ’s Heerenberg) een mooie serie foto’s gemaakt. Niks stijf poseren of lang stilstaan maar lekker in een ontspannen sfeer met elkaar een uurtje plezier maken. In deze blog laat ik je een aantal van mijn favoriete beelden zien.

Anderhalf jaar geleden zijn wij naar Deventer gegaan voor een loveshoot en afgelopen juli zijn wij getrouwd. Peter heeft onze dag en stukje van het avondfeest vast mogen leggen. Onze kinderen kenden Peter nog niet, maar hij wist precies hoe hij ze moest benaderen. We hebben een heerlijke, gezellige en ontspannen trouwreportage gehad. Dat zie je ook helemaal terug in de foto’s. Van onze gasten hebben wij veel terug gehoord dat wij zo’n leuke fotograaf hadden. Hij viel gewoon helemaal niet op. Mengde zich goed in de groep. Door de grote afstand die wij van elkaar af wonen was e-mail en WhatsApp een goed communicatiemiddel. Wij kregen vlot antwoord op vragen en Peter is voor de tijd nog bij ons thuis geweest om alles door te nemen. Wij zijn meer dan tevreden en super blij met de keuze om Peter als fotograaf te nemen! Wij kunnen hem dan ook zeer zeker aanbevelen! Jeroen en Janou – ’s Heerenberg

Locatie reportage en ceremonie: Kasteel Huis Berg (’s Heerenberg), taart, toost & diner: Smouzen, feest: de Gracht, fotografie: bruidsfotograaf Peter Lammers voor YourWeddingPhotos.

Heb je trouwplannen en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem gerust contact met mij op, e-mail peter@yourweddingphotos.eu of bel 06 553 683 30. Ook kun je op mijn blog meer recente bruidsreportages bekijken.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 29 augustus 2019