Huwelijksreportage Sylvan en Dorien

De bruiloft van Sylvan en Dorien vond plaats bij de Deventer Buitensocieteit. In deze blog een paar van mijn favoriete beelden van deze bruidsreportage. In de morgen ben ik gestart bij het ouderlijk huis van Sylvan. Ik vind het altijd leuk om ook de voorbereidingen bij de bruidegom vast te leggen. Ondertussen maakte Dorien zich klaar bij de Deventer Buitensocieteit. De weersvooruitzichten waren goed en dat betekende trouwen in de buitenlucht! Na het officiele gedeelte was er uiteraard tijd voor taart, een toost en gezellig samenzijn. Aansluitend hebben we in het plantsoen en rond de IJsselpier een aantal toffe foto’s gemaakt. Tijdens het avondfeest was er nog een cadeau van de zomerkermis: een echte vuurwerkshow.

“Peter is een hele betrokken fotograaf. Wij hebben ons de hele dag goed op ons gemak gevoeld. We hoefden niet te poseren voor de foto’s waar we blij mee waren. De meeste foto’s zijn daarom ook spontaan gemaakt, wat een erg leuk effect heeft gegeven aan onze foto’s. Ook is Peter heel flexibel. Hij komt bij je thuis voor afspraken en is goed in de communicatie. Hierdoor was alles heel duidelijk en konden wij de dag met een gerust hart toezien. Wij zouden Peter zeker aanraden mocht je een fotograaf zoeken voor jullie bruiloft.”

Locatie ceremonie, diner en feest: Deventer Buitensocieteit, haar en make-up: Renate Husmans – Partylooxx, fotografie: bruidsfotograaf Peter Lammers voor YourWeddingPhotos.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 26 juni 2019