Nieuw type album!

Bij elke reportage ontvang je alle digitale bestanden. Dat is heel gebruikelijk in deze tijd. Maar… wij leveren bij elke reportage ook altijd een prachtig album. Het gevoel dat je krijgt als je door je eigen album bladert is namelijk veel leuker wanneer je ze op een scherm bekijkt.

Dit album is nieuw in onze collectie en wordt geleverd door album leverancier Koy Lab en komt uit de ‘Martha’s Collection’. Peter is al een aantal jaren ambassadeur van dit gerenommeerde merk. Wij hebben verschillende albums van dit type als demo voorhanden en laten hem je graag zien tijdens een kennismakingsafspraak. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

“Peter is een echte professional met jarenlange ervaring, dat merk je aan alles. Hij neemt van te voren alles goed met je door, neemt de tijd voor je en geeft goede tips. Op de dag zelf was de interactie met de gasten helemaal in orde, heel prettig maar niet te amicaal, gewoon zoals je dat graag ziet! Daarna een prachtig fotoboek gekregen en ook nog 2 mini-versies besteld (voor de ouders), die vinden we zelf misschien nog minstens net zo leuk als het “echte” boek. Peter is misschien ietsjes duurder dan anderen, maar dat is het helemaal waard.”

Dit album is van absolute topkwaliteit en is leverbaar in het formaat 25cm x 25cm en 30cm x 30cm. Op de cover van het album worden jullie namen en/of trouwdatum ingedrukt. Het papier van dit album is een zwaar gematteerde variant en ziet er uit als fine art papier. Het album wordt geleverd met een mooie omslagdoek en het geheel kan in de bijgeleverde bewaardoos worden opgeborgen.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 10 mei 2021