Kleurstalen voor je album

Voor de omslag van het album kun je kiezen uit verschillende soorten materiaal: linnen, leer(bi-cast) en nubuk. Op deze pagina een overzicht van de materialen en mogelijkheden. Van alle materialen heb ik grote kleurstalen zodat je ze goed kunt beoordelen. Van alle gebruikte materialen heb ik een demo album zodat je goed kunt beoordelen hoe jouw album er uit komt te zien.

Het indrukken van jullie namen op de voorkant is mogelijk (meerprijs € 37,50). Er kunnen tot drie regels met vijftien karakters worden gebruikt. De indruk kan ingevuld worden met een kleur. Hiervoor gebruik ik zelf vaak zwart of donkergrijs. Op een donkere omslag kan heel goed een witte of zilveren kleur worden gebruikt voor het opvullen van de indruk.

 

Linnen omslag.

Een mooie omslag van textiel met een sjieke uitstraling. Het indrukken van jullie namen op de voorkant is mogelijk. De indruk kan ingevuld worden met een kleur. Hiervoor gebruik ik zelf vaak zwart of donkergrijs. Op een donkere omslag kan heel goed een witte of zilveren kleur worden gebruikt voor het opvullen van de indruk.

 

Leer (bi-cast).

Een prachtig product met de uitstraling van echt leer. Op de fijne structuren kun je prima jullie namen in laten drukken. Op de grovere structuren is dit minder goed leesbaar en moet je werken met een kleur om de indruk te accentueren. Een goed contrasterende kleur is daarbij mij advies.

 

Nubuk.

Dit is een zacht stoffen materiaal dat er sjiek uitziet.

 

Wil je mijn demo albums en de kleurstalen bekijken? Bel 06 553 683 30 of e-mail peter@yourweddingphotos.eu voor een afspraak op mijn kantoor in Deventer.