Locatie uitgelicht: Huis te Eerbeek in Eerbeek

Huis te Eerbeek ligt verscholen achter het gelijknamige Fletcher hotel in Eerbeek. Het is een klassiek / moderne locatie waar je terecht kunt voor alle onderdelen van je trouwdag. Een echte alles in één locatie dus. Bij mooi weer kun je buiten trouwen in het naastgelegen park, daar is superveel ruimte. Met een kleiner gezelschap kun je ook trouwen onder de grote boom naast de ingang, dat is echt heel intiem én mooi.  Binnen trouwen kan uiteraard ook.

Bij de meeste bruiloften die wij hier hebben gefotografeerd vonden veel van de activiteiten buiten plaats. In het filmpje hierboven zie je hoe gezellig dat eruit ziet. Je hebt hier alle rust, ruimte én privacy. Voor een groot feest is binnen voldoende ruimte en aan het eind van de dag duik je zo je hotelkamer in. Een hele fijne locatie voor een klassiek romantische bruiloft zonder teveel chique.

Peter : “Zowel binnen als buiten heb je veel mogelijkheden voor het maken van prachtige foto’s. Mijn favoriete foto van deze locatie staat bovenaan deze pagina en is het doorkijkje in het trappenhuis. Tijdens het diner heb ik een statief met een flitser op de begane grond geplaatst en heb ik met behulp van een assistent de camera instellingen bepaald. Tussen de diner gangen door heb ik het bruidspaar gevraagd om even mee te gaan naar de hal voor een bijzonder creatieve foto. De daadwerkelijke opname duurde nog geen minuut.”

Fletcher Hotel-Restaurant Huis te Eerbeek
Professor Weberlaan 1
6961 LX Eerbeek
Telefoon: 0313 659 135
Website: www.fletcherhoteleerbeek.nl
E-mail: sales@fletcherhoteleerbeek.nl

Heb je trouwplannen? Samen met een aantal andere professionals uit de trouwbranche hebben wij een tof trouwmagazine vol inspiratie gemaakt. Weddingplanner Margriet Smit helpt je met het realiseren van je droombruiloft en bruidsfotograaf Peter Lammers geeft je een aantal ideeën voor de planning van de dag. Corine Lammers geeft je een aantal leuke pre wedding tips. Plus tien vragen die je zeker moet stellen aan je bruidsfotograaf. Vraag nu jouw exemplaar aan!


Terug naar overzicht

Geplaatst op 20 april 2021