Trouwen in Deventer bij de Zwarte Silo

De Zwarte Silo is een redelijk nieuwe horeca locatie in Deventer waar je ook prima kunt trouwen. Je kunt hier alle onderdelen van je huwelijksdag plaats laten vinden. De ceremonie kun je binnen houden in het pakhuis of op de terrasboot (waar je met een sloep een grootse entree kunt maken). Dineren kun je zowel binnen als buiten doen. Het pakhuis leent zich ook uitstekend voor een receptie of een groot avondfeest, je kunt de ruimte net zo inrichten als je wilt en alle faciliteiten zijn voorhanden.

Het Havenkwartier waar de Zwarte Silo is gevestigd is een hele bijzondere locatie voor de reportage waarbij wij samen op pad gaan voor foto’s van jullie samen. Er zijn veel bijzondere muurschilderingen en alles straalt een industriële setting uit. Voor nog meer inspiratie kun je ook deze loveshoot  of deze familiereportage in het Havenkwartier bekijken.

In samenwerking met de Zwarte Silo en een groot aantal Deventer trouwbranche leveranciers hebben wij een styled shoot georganiseerd. Dit om te laten zien hoeveel potentie deze locatie heeft voor je huwelijksdag. In deze blog laat ik je een aantal van de foto’s zien die wij hebben gemaakt.

Er is ook een inspiratieboekje gemaakt. Deze kun je krijgen via de leveranciers die aan deze shoot hebben meegewerkt:

Wij hebben met heel veel plezier gewerkt aan deze reportage. Ga je ook trouwen? En ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf. Neem dan gerust contact met ons op of kijk voor een idee van de mogelijkheden op deze pagina.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 juli 2021