Vijf prachtige plekjes voor een loveshoot of bruidsreportage in Deventer

Deventer is een prachtige stad en heeft enorm veel mooie plekjes en hoekjes om foto’s te maken. Ik laat je mijn top vijf favoriete locaties rondom het centrum zien voor een toffe loveshoot of bruidsreportage.

Mijn naam is Peter Lammers en ik ben professioneel én fulltime bruidsfotograaf. Ga je trouwen in Deventer of wil je hier je reportage laten maken? Neem dan gerust contact met mij op voor nog meer toffe locaties. E-mail peter@yourweddingphotos.eu of bel/ WhatsApp naar 06 553 683 30. Via Facebook een berichtje sturen mag ook.

01 St. Tropez – Brink 28 Deventer
Trouwen in Saint Tropez is misschien niet haalbaar, foto’s maken bij St. Tropez aan de Brink wel. Ik kan er veel over vertellen maar kijk gewoon even naar deze foto’s. De bovenverdieping is overigens ook ideaal om je huwelijksfeest te vieren. #aanrader

02 Menstraat – Deventer
De Walstraat is erg mooi, maar vaak wel druk. Daarom staat de Menstraat met stip op nummer twee. In deze straat prachtige gevels, mooie backdrops en veel variatie om te fotograferen.

03 Bergkerk
Je moet even geluk hebben dat er geen tentoonstelling of expositie is, maar dan is de Bergkerk helemaal voor jou alleen. Ook rondom de Bergkerk zijn mooie spots te vinden.

04 Havenkwartier – Scheepvaarstraat Deventer
Op dit voormalige haventerrein zijn veel mooie industriële plekjes te vinden. Variatie genoeg toch?

05 IJsselhotel – Worp 2 Deventer
Geliefd plekje voor veel avond- en nachtfotografen. De pier bij het IJsselhotel. Prachtige plek om meteen de skyline van Deventer vast te leggen.

06 Stadhuis – Grote Kerkhof Deventer
Bonustip. De binnenplaats van het (nieuwe) Deventer stadhuis is echt perfect(!) voor foto’s.

 


Terug naar overzicht

Geplaatst op 30 januari 2019