Nieuwe collectie albums

Al een aantal jaren ben ik ‘brand ambassador’ van de album leverancier Koy Lab. De hoge kwaliteit van hun producten passen goed bij de kwaliteit die ik met mijn huwelijksreportages wil leveren. Huwelijksalbums zijn meestal niet onderhevig aan mode, maar af en toe worden er nieuwe producten en materialen geïntroduceerd. Als ambassadeur ben ik natuurlijk als eerste op de hoogte van nieuwe producten voor komend trouwseizoen.

Koy Lab heeft recent de ‘Martha’s Collection’ geïntroduceerd. Het meest opvallende zijn de ruim tien nieuwe kleuren en het materiaal waar je uit kunt kiezen. Deze kleurtonen zijn op dit moment al erg populair (met name de grijs / bruin tinten) dus ik verwacht dat dit ook een gewild album gaat worden. Het mooie is dat alle opties waar je normaal extra voor moet betalen al inbegrepen zijn. Denk dan aan het indrukken van jullie namen op de omslag, een luxere papiersoort (het velvet is echt supermooi gematteerd papier) en een mooie zwarte bewaardoos.

Het album is verpakt in een luxe omslagdoek van het zelfde materiaal als de album omslag. De namen zijn niet alleen ingedrukt maar ook ingelegd met een kleur zodat het extra opvalt. Het geheel komt weer in een zwart kartonnen bewaardoos voor extra bescherming.

Bij het album dat 30cm x 30cm groot is worden twee kleine albums meegeleverd. Deze zijn 15cm x 15cm groot en zijn hetzelfde uitgevoerd als het grotere album. Ook deze kleine albums worden standaard geleverd met een zwarte bewaardoos.

Conclusie:

  • Mooie luxe omslagdoek voor bescherming van het album;
  • Alle opties zijn inbegrepen – het is een zeer compleet album.

Uiteraard heb ik al een demo set van dit mooie album. Wil je deze komen bekijken? Neem gerust contact met mij op.

Peter Lammers is fulltime en professioneel bruidsfotograaf, elk jaar legt hij tientallen bruiloften vast in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij workshops en trainingen in (bruids)fotografie en organiseert hij evenementen voor zelfstandigen in de trouwbranche. Peter woont met zijn vrouw Corine en hun drie kinderen (Maite, Julie en Vieve) in de prachtige stad Deventer.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 3 december 2019