Tot wanneer blijft je bruidsfotograaf?

Ben je bezig met de planning van je bruiloft? Ik krijg vaak de vraag tot hoe lang ik normaal bij een bruiloft aanwezig ben als fotograaf. Hier een aantal overwegingen. Heb je hulp nodig bij de planning van je dag? Neem gerust contact met mij op (WhatsApp 06 553 68330 of e-mail peter@yourweddingphotos.eu).

 

  • Heb je een avondfeest en wil je dat mooi hebben vastgelegd? Dan adviseer ik mijn aanwezigheid tot een uur of half elf. Tenzij er later op de avond nog iets gepland staat (een sparkler exit of vuurwerk bijvoorbeeld) is dat voldoende voor een serie van fijne sfeerbeelden. Ik sluit de dag dan vaak af met een mooie nachtfoto van jullie zorgvuldig uitgezochte locatie.
  • Organiseer je een diner dansant? Zorg dan in ieder geval dat alle belangrijke speeches worden vastgelegd. Meestal blijf ik dan tot en met het hoofdgerecht (langer blijven kan uiteraard). Ik fotografeer tussen de gangen door en leg dan met name gesprekken, details en mooie gezichtsuitdrukkingen vast.
  • Sfeerbeelden van het diner zijn erg leuk om te hebben. Wil je niet het hele diner gefotografeerd hebben? Kies dan voor het fotograferen van de tafelsetting én de eerste gang. Al je gasten staan dan nog een keer op de foto en je hebt mooie detailfoto’s van gedekte tafels.

 

Hieronder een aantal foto’s ter inspiratie.

Peter Lammers is fulltime en professioneel bruidsfotograaf, elk jaar legt hij tientallen bruiloften vast in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij workshops en trainingen in (bruids)fotografie en organiseert hij evenementen voor zelfstandigen in de trouwbranche. Peter woont met zijn vrouw Corine en hun drie kinderen (Maite, Julie en Vieve) in de prachtige stad Deventer.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 april 2020