De bruiloft van Hanneke en Arnoud bij Havezate den Alerdinck

Havezate den Alerdinck is een prachtige trouwlocatie in de buurt van Zwolle. Hier kun je terecht voor alles rondom je huwelijksdag. Van trouwen, eten, feesten, het maken van toffe foto’s tot blijven overnachten. Het is dan ook niet zo gek dat dit een favoriete plek is voor veel bruidsparen. Ook wij komen hier graag om mooie beelden te maken!

Hanneke en Arnoud zijn hier recent getrouwd en wij mochten de fotografie verzorgen. In deze blog laat ik je een aantal van onze favoriete foto’s zien uit deze serie. Omdat zowel Hanneke als Arnoud al op locatie aanwezig waren, konden we bij beide de voorbereidingen vastleggen. Na de eerste ontmoeting bij de trap in het Koningshuis zijn we op pad gegaan om samen foto’s te maken. Ondertussen verzamelden de gasten zich op het voorplein. De kerkelijke inzegening vond plaats in Hattem en werd muzikaal begeleid door Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal. Het diner bij den Alerdinck vond plaats op een aantal verschillende plekken: op het voorplein, in de boomgaard en in het koetshuis.

Locatie voorbereidingen, burgerlijk huwelijk en diner: Havezate den Alerdinck in Laag Zuthem. Kerkelijke inzegening: Grote- of Andreaskerk in Hattem. Muzikale begeleiding: Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal. Haar Hanneke: Hair in the City. Make-up Hanneke: Odine de Bruine. Ringen: Schaap en Citroen. Bloemen: Robert Exoo. Fotografie: Peter Lammers en Karen Leijzer voor YourWeddingPhotos.

Ga je hier trouwen? Wij verzorgen graag de foto- en videografie voor je!

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem
https://alerdinck.nl/
info@alerdinck.nl


Terug naar overzicht

Geplaatst op 24 september 2020