De bruiloft van Pieter en Ellen bij Buitenplaats Sparrendaal

Pieter en Ellen zijn recent getrouwd bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijssenburg. Na de eerste ontmoeting hebben we samen – in afwachting van droog weer – binnen een aantal foto’s gemaakt. Het bijzondere interieur met de mooie schilderingen heb ik bewust in de foto’s terug laten komen. Toen het weer droog was hebben we buiten ook nog een aantal foto’s gemaakt voordat de gasten arriveerden. Na de voltrekking van het burgerlijk huwelijk was er tijd voor een moment van bezinning. Luizter zorgde voor de muzikale begeleiding. Deze reportage heb ik afgesloten met een fijne nachtfoto van Buitenplaats Sparrendaal.

In deze blog een aantal van mijn favoriete foto’s uit deze reportage.

Ga je ook trouwen (op deze locatie)? En ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact met mij op om na te gaan of ik nog beschikbaar ben op jullie huwelijksdag.

Peter Lammers is fulltime en professioneel bruidsfotograaf, elk jaar legt hij tientallen bruiloften vast in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij workshops en trainingen in (bruids)fotografie en organiseert hij evenementen voor zelfstandigen in de trouwbranche. Peter woont met zijn vrouw Corine en hun drie kinderen (Maite, Julie en Vieve) in de prachtige stad Deventer.


Terug naar overzicht

Geplaatst op 30 oktober 2020